Cs.Nolimit.pd
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cs.Nolimit.pd

~# Counter-Strike Profesional #~

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Legile Cercetarii Experimentale

In jos 
AutorMesaj
Lil Runner

Lil Runner

Numarul mesajelor : 29
Data de inscriere : 24/05/2009
Varsta : 31
Localizare : Lugoj

Legile Cercetarii Experimentale Empty
MesajSubiect: Legile Cercetarii Experimentale   Legile Cercetarii Experimentale Icon_minitimeSam Iun 13, 2009 2:54 am

* Stiinta iti spune adevarul. Nu te lasa inselat de fapte.
* Prin definitie, cind investighezi necunoscutul, nu stii la ce rezultat vei ajunge.
* Daca un experiment iese bine inseamna ca ceva nu a fost in regula.
* Daca repetarea unui test de laborator ridica probleme, e bine sa faci testul o singura data.
* Nici un experiment nu este reproductibil. Daca ar fi, atunci ar trebui ca si esecurile lor sa fie reproductibile.
* Niciodata sa nu incerci repetarea unui experiment reusit.
* Progresul in stiinta este invers proportionala cu numarul revistelor de specialitate publicate.
* Nu gasesti niciodata timp sa faci bine un experiment, dar vei gasi intotdeauna timp suficient pentru a-l reface.
* Cu cit teoria este mai sofisticata, cu atit mai bine.
* Un experiment poate fi considerat terminat cu bine daca nu se ignora mai mult de 50% din datele experimentale obtinute, pentru ca totul sa se conformeze teoriei.
* Daca suficiente date experimentale au fost culese, atunci se poate demonstra orice prin metode statistice.
* Daca un program de cercetari nu merita facut, atunci nu merita sa fie bine facut.
* O cercetare suficient de indelungata va tinde poate sa sustina o teorie.
* Daca anumite rezultate nu sint conforme cu teoria, ele trebuie ignorate.
* In orice lucrare experimentala, mai intii desenezi curbele finale si dupa aceea fixezi punctele corespunzatoare datelor obtinute.
* In orice set de date experimentale, valorile care par a fi corecte, se dovedesc dupa o verificare atenta ca sint eronate.
* Orice idee revolutionara trece prin trei stadii caracterizate prin reactiile:
a) "Este imposibil, nu-mi irosi timpul."
b) "Este posibil, dar nu merita."
c) "Eu am spus intotdeauna ca este o idee grozava."
Sus In jos
http://nikolass12.hi5.com

Legile Cercetarii Experimentale
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Legile Lui Murphy